Video: achterkleinkinderen Queen Elizabeth stelen de show tijdens start jubileum

Video: achterkleinkinderen Queen Elizabeth stelen de show tijdens start jubileum

Donderdag 2 juni 2022 om 21:37

Queen Elizabeth II zit 70 jaar op de troon en iedereen mag het weten. In heel Groot-Brittannië is het daarom feest. RTL Boulevard heeft de beelden.

Lees verder onder de video

Video: achterkleinkinderen <em>Queen Elizabeth</em> stelen de show tijdens start jubileum Queen Elizabeth II zit 70 jaar op de troon en iedereen mag het weten. In heel Groot-Brittannië is het daarom feest. RTL Boulevard heeft de beelden. Lees verder onder de video AchterkleinkinderenKoningin Elizabeth is met haar 96 jaar de langst regerende en oudste Britse monarch in de geschiedenis. Dit historische jubileum kan daarom natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en dus werden er vandaag maar liefst 1.400 paraderende soldaten, 200 paarden en 400 muzikanten opgetrommeld om een ode te brengen aan hun Queen. Maar wie pas echt in het oog sprongen waren de achterkleinkinderen van hare majesteit. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
Video: achterkleinkinderen Queen Elizabeth stelen de show tijdens start jubileum

Achterkleinkinderen
Koningin Elizabeth is met haar 96 jaar de langst regerende en oudste Britse monarch in de geschiedenis. Dit historische jubileum kan daarom natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en dus werden er vandaag maar liefst 1.400 paraderende soldaten, 200 paarden en 400 muzikanten opgetrommeld om een ode te brengen aan hun Queen. Maar wie pas echt in het oog sprongen waren de achterkleinkinderen van hare majesteit.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's