Evert Santegoeds: 'Freek de Jonge draagt bij aan enge sfeer rondom Thierry Baudet'

Evert Santegoeds: 'Freek de Jonge draagt bij aan enge sfeer rondom Thierry Baudet'

Evert Santegoeds: 'Freek de Jonge draagt bij aan enge sfeer rondom Thierry Baudet' Evert Santegoeds is niet te spreken over de aanval van Freek de Jonge op Thierry Baudet, gisterenavond op het Boekenbal. In Shownieuws zegt hij: "Freek maakt nu de indruk dat hij democratie geweldig vindt zolang hij de stembusuitslag geweldig vindt." Ook vindt de showbizgoeroe dat de cabaretier bijdraagt aan het ontstaan van een enge sfeer romdom Baudet. Bekijk zijn hele reactie. Bekijk ook Freek de Jonge verstoort Boekenbal: 'Doe niet zo dom!' Bekijk deze video »
TV :

Evert Santegoeds is niet te spreken over de aanval van Freek de Jonge op Thierry Baudet, gisterenavond op het Boekenbal. In Shownieuws zegt hij: "Freek maakt nu de indruk dat hij democratie geweldig vindt zolang hij de stembusuitslag geweldig vindt."

Ook vindt de showbizgoeroe dat de cabaretier bijdraagt aan het ontstaan van een enge sfeer romdom Baudet. Bekijk zijn hele reactie.

Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Evert Santegoeds: 'Freek de Jonge draagt bij aan enge sfeer rondom Thierry Baudet' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: freek de jonge, cabaretier, democratie, boekenbal, late editie, Shownieuws, aanval, thierry baudet, reactie, evert santegoeds

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.