René van der Gijp bij uitvaart Willibrord Frequin: 'Priester maakte een doodsmak!' (video)

René van der Gijp bij uitvaart Willibrord Frequin: 'Priester maakte een doodsmak!' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 2 juni. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

De heren van Vandaag Inside waren donderdagmiddag aanwezig bij de uitvaart van Willibrord Frequin. René van der Gijp is nog steeds onder de indruk van het afscheid: 'Ik denk dat hij het mooi gevonden had zo.' Echter ging niet alles goed, vertelt Van der Gijp. 'De priester maakte een doodsmak.' Je hoort 't in onderstaand fragment.

Lees verder onder de video.

René van der Gijp bij uitvaart <em>Willibrord Frequin</em>: 'Priester maakte een doodsmak!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 2 juni. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De heren van Vandaag Inside waren donderdagmiddag aanwezig bij de uitvaart van Willibrord Frequin. René van der Gijp is nog steeds onder de indruk van het afscheid: 'Ik denk dat hij het mooi gevonden had zo.' Echter ging niet alles goed, vertelt Van der Gijp. 'De priester maakte een doodsmak.' Je hoort 't in onderstaand fragment. Lees verder onder de video. GevallenWilfred Genee, die achterin de zaal zat, hoorde op een gegeven moment een harde knal. René van der Gijp legt uit: 'Op een gegeven moment maakte die priester een doodsmak. (...) Ik dacht dat hij niet meer op zou staan.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gevallen
Wilfred Genee, die achterin de zaal zat, hoorde op een gegeven moment een harde knal. René van der Gijp legt uit: 'Op een gegeven moment maakte die priester een doodsmak. (...) Ik dacht dat hij niet meer op zou staan.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV