Op1 over Queen Elizabeth: '90% van de Britten vindt dat ze moet blijven' (video)

Op1 over Queen Elizabeth: '90% van de Britten vindt dat ze moet blijven' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 2 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> over <em>Queen Elizabeth</em>: '90% van de Britten vindt dat ze moet blijven' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 2 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het platina jubileum van Queen Elizabeth wordt vier dagen lang groots gevierd in het Verenigd Koninkrijk. Donderdag was de aftrap met een militaire parade door Londen, waarna The Queen verscheen op het balkon van Buckingham Palace voor een uitzinnige menigte. Correspondent in het Verenigd Koninkrijk Lia van Bekhoven genoot met volle teugen. In Op1 vertelt ze: 'Zij is populairder dan het instituut zelf. De populariteit van de monarchie loopt af, maar als het gaat om The Queen vindt bijna 90% haar geweldig en vindt dat ze aan moet blijven.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 over Queen Elizabeth: '90% van de Britten vindt dat ze moet blijven' (video)

Het platina jubileum van Queen Elizabeth wordt vier dagen lang groots gevierd in het Verenigd Koninkrijk. Donderdag was de aftrap met een militaire parade door Londen, waarna The Queen verscheen op het balkon van Buckingham Palace voor een uitzinnige menigte. Correspondent in het Verenigd Koninkrijk Lia van Bekhoven genoot met volle teugen. In Op1 vertelt ze: 'Zij is populairder dan het instituut zelf. De populariteit van de monarchie loopt af, maar als het gaat om The Queen vindt bijna 90% haar geweldig en vindt dat ze aan moet blijven.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's