NOS Voetbal Nations League België - Nederland 1ste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal Nations League België - Nederland 1ste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal Nations League België - Nederland 1ste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat de derde editie van de UEFA Nations League van start, waarin Europese landen tegen elkaar strijden om een mogelijk ticket voor een eindtoernooi. De wedstrijd België - Nederland begint om 20.45 uur en is live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. ResultatenDe Nations League begon een paar jaar geleden uitstekend voor Oranje, want in de eerste editie van het toernooi werd meteen de finale gehaald (die helaas verloren ging tegen Portugal). Daarvoor had het Nederlands elftal wél afgerekend met Duitsland en Frankrijk in de groepsfase. Toen het toernooi voor de tweede keer werd georganiseerd eindigden 'we' achter Italië in Groep A1. PouleOok dit keer is Oranje ingedeeld in een poule van vier landen, waarin we een oude bekende treffen: de vorige keer troffen we Polen ook al. De clash met onze zuiderburen België is op papier het meest pikant én interessant, gezien het niveau van die ploeg. Het vierde land in Groep A4 is Wales, dat het nog altijd vooral moet hebben van oudgedienden als Gareth Bale en Aaron Ramsey. :[broadcast:videos](ids:"457492,456974" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanavond gaat de derde editie van de UEFA Nations League van start, waarin Europese landen tegen elkaar strijden om een mogelijk ticket voor een eindtoernooi. De wedstrijd België - Nederland begint om 20.45 uur en is live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Resultaten
De Nations League begon een paar jaar geleden uitstekend voor Oranje, want in de eerste editie van het toernooi werd meteen de finale gehaald (die helaas verloren ging tegen Portugal). Daarvoor had het Nederlands elftal wél afgerekend met Duitsland en Frankrijk in de groepsfase. Toen het toernooi voor de tweede keer werd georganiseerd eindigden 'we' achter Italië in Groep A1.

Poule
Ook dit keer is Oranje ingedeeld in een poule van vier landen, waarin we een oude bekende treffen: de vorige keer troffen we Polen ook al. De clash met onze zuiderburen België is op papier het meest pikant én interessant, gezien het niveau van die ploeg. Het vierde land in Groep A4 is Wales, dat het nog altijd vooral moet hebben van oudgedienden als Gareth Bale en Aaron Ramsey.

:[broadcast:videos](ids:"457492,456974" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's