Kees van der Spek over verdwijning van Gino: "Gevonden step heel slecht nieuws"

Kees van der Spek over verdwijning van Gino: "Gevonden step heel slecht nieuws"

De pas negenjarige Gino van der Straeten uit Kerkrade wordt al sinds woensdagavond vermist. De verdwijningszaak heeft inmiddels de aandacht van heel Nederland getrokken en Kees van der Spek schoof donderdag aan bij BEAU om de kwestie te bespreken. Tijdens de uitzending werd de step van Gino gevonden, wat volgens Van der Spek "heel slecht nieuws" is.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 2 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kees van der Spek</em> over verdwijning van <em>Gino</em>: &quot;Gevonden step heel slecht nieuws&quot; De pas negenjarige Gino van der Straeten uit Kerkrade wordt al sinds woensdagavond vermist. De verdwijningszaak heeft inmiddels de aandacht van heel Nederland getrokken en Kees van der Spek schoof donderdag aan bij BEAU om de kwestie te bespreken. Tijdens de uitzending werd de step van Gino gevonden, wat volgens Van der Spek "heel slecht nieuws" is. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 2 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. GedumptHet feit dat de step een aantal kilometer van de plek van verdwijning is aangetroffen maakt het scenario aannemelijk dat de jonge Gino is meegenomen. De 'ontvoerder' zou de step vervolgens kunnen hebben gedumpt in Landgraaf, waar die is aangetroffen. Kees van der Spek leeft ontzettend mee met de familie; het gaat bij hem door "merg en been" en ook Beau van Erven Dorens noemt het "een nachtmerrie". Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending BEAU: aanval Gideon van Meijeren op Jaap van Dissel raakt Ernst Kuipers Bekijk deze video » Beau: hoe gaat het met de gezondheid van 96-jarige queen Elizabeth? Bekijk deze video » Zien: Beau van Erven Dorens helpt hoestende jongen in publiek, "geef hem thee met honing" Bekijk deze video » BEAU: Ernst Kuipers over voorbereiding op nieuwe coronagolf Bekijk deze video » Beau: Guido Verhoef (Blow Up) maakte kunstwerk van 40.000 ballonnen Bekijk deze video » Beau: bioloog Mátyás Bittenbinder over hoe paradijsvogels partner verleiden Bekijk deze video »
Talkshow :
Kees van der Spek over verdwijning van Gino: "Gevonden step heel slecht nieuws"

Gedumpt
Het feit dat de step een aantal kilometer van de plek van verdwijning is aangetroffen maakt het scenario aannemelijk dat de jonge Gino is meegenomen. De 'ontvoerder' zou de step vervolgens kunnen hebben gedumpt in Landgraaf, waar die is aangetroffen. Kees van der Spek leeft ontzettend mee met de familie; het gaat bij hem door "merg en been" en ook Beau van Erven Dorens noemt het "een nachtmerrie".

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV