Gino (9) nog steeds vermist: step gevonden, veel mensen Kerkrade zoeken mee

Gino (9) nog steeds vermist: step gevonden, veel mensen Kerkrade zoeken mee

De 9-jarige Gino uit Kerkrade is nog steeds vermist. Inmiddels is een step gevonden die lijkt op die van hem, al is nog niet bevestigd dat dit daadwerkelijk de step van Gino is. Veel mensen uit Kerkrade helpen mee met de zoektocht, zo is te zien in Goedemorgen Nederland. Gino is al sinds woensdagavond vermist.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Gino</em> (9) nog steeds vermist: step gevonden, veel mensen Kerkrade zoeken mee De 9-jarige Gino uit Kerkrade is nog steeds vermist. Inmiddels is een step gevonden die lijkt op die van hem, al is nog niet bevestigd dat dit daadwerkelijk de step van Gino is. Veel mensen uit Kerkrade helpen mee met de zoektocht, zo is te zien in Goedemorgen Nederland. Gino is al sinds woensdagavond vermist. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Amber Alert: Zus van vermiste Gino (9) uit Kerkrade: "Tot 5 uur 's nachts gezocht" Bekijk deze video » Kees van der Spek over verdwijning van Gino: "Gevonden step heel slecht nieuws" Bekijk deze video »
Nieuws :
Gino (9) nog steeds vermist: step gevonden, veel mensen Kerkrade zoeken meeActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV