100 dagen oorlog in Oekraïne: komt er eenzijdig staakt-het-vuren van Rusland?

100 dagen oorlog in Oekraïne: komt er eenzijdig staakt-het-vuren van Rusland?

Vladimir Poetin had verwacht dat de oorlog in Oekraïne een paar dagen zou duren, maar inmiddels is het alweer 100 dagen geleden dat Rusland de invasie begon. Er is onnoemelijk veel schade en ellende aangericht, bij Goedemorgen Nederland wordt gesproken over hoe het er nu voor staat. "We zitten aan het einde van de tweede fase van de oorlog", zegt Han ten Broeke, directeur Politieke Zaken HCSS. In de eerste fase wilden de Russen Oekraïne van de kaart vegen als land, dit is totaal mislukt. Nu houdt volgens Ten Broeke de wereld rekening met een eenzijdige staakt-het-vuren van de kant van de Russen.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>100 dagen oorlog in Oekraïne</em>: komt er eenzijdig staakt-het-vuren van Rusland? Vladimir Poetin had verwacht dat de oorlog in Oekraïne een paar dagen zou duren, maar inmiddels is het alweer 100 dagen geleden dat Rusland de invasie begon. Er is onnoemelijk veel schade en ellende aangericht, bij Goedemorgen Nederland wordt gesproken over hoe het er nu voor staat. "We zitten aan het einde van de tweede fase van de oorlog", zegt Han ten Broeke, directeur Politieke Zaken HCSS. In de eerste fase wilden de Russen Oekraïne van de kaart vegen als land, dit is totaal mislukt. Nu houdt volgens Ten Broeke de wereld rekening met een eenzijdige staakt-het-vuren van de kant van de Russen. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Rob Bertholee in Op1: "Val van Marioepol is een belangrijke mijlpaal voor Poetin" Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens deelt mening Nic Vrieselaar: "Nooit meer lachend op de foto met Poetin" Bekijk deze video »
Nieuws :
100 dagen oorlog in Oekraïne: komt er eenzijdig staakt-het-vuren van Rusland?

Actuele video's

Meer actuele video's