Chantal Janzen en Martijn Krabbé blij dat ze ook Blow Up samen presenteren

Chantal Janzen en Martijn Krabbé blij dat ze ook Blow Up samen presenteren

Chantal Janzen en Martijn Krabbé zijn de presentatoren van het nieuwe programma Blow Up, dat vanavond van start gaat. Het duo presenteert al bijna 20 jaar programma's samen, en dat bevalt ze goed. Krabbé vertelt dat de talentenjacht voor ballonkunstenaars 'bijzonder spectaculair' wordt.

Bekijk de beelden van Shownieuws in de video hieronder.

Blow Up is vanaf vrijdag 3 juni wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv.

Chantal Janzen en Martijn Krabbé blij dat ze ook <em>Blow Up</em> samen presenteren Chantal Janzen en Martijn Krabbé zijn de presentatoren van het nieuwe programma Blow Up, dat vanavond van start gaat. Het duo presenteert al bijna 20 jaar programma's samen, en dat bevalt ze goed. Krabbé vertelt dat de talentenjacht voor ballonkunstenaars 'bijzonder spectaculair' wordt. Bekijk de beelden van Shownieuws in de video hieronder. Blow Up is vanaf vrijdag 3 juni wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv. Blow Up: bekijk eerste beelden van bijzondere ballon-kunstwerken Bekijk deze video » Blow Up start vrijdag bij RTL 4: bekijk sprookjeswereld van ballonnen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's