Blow Up start vrijdag bij RTL 4: bekijk sprookjeswereld van ballonnen

Blow Up start vrijdag bij RTL 4: bekijk sprookjeswereld van ballonnen

Vanavond (vrijdag 3 juni) gaat Blow Up van start, een gloednieuw programma waarin kunstwerken van ballonnen centraal staan. Kunstenaars gaan de strijd met elkaar aan en doen elke aflevering hun best om een spectaculaire creatie neer te zetten. In een voorproefje zie je alvast dat de mogelijkheden oneindig zijn en dat er met ballonnen een prachtige sprookjeswereld gemaakt kan worden.

Bekijk de beelden van Blow Up in de video hieronder.

Blow Up is vanaf vrijdag 3 juni wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv.

<em>Blow Up</em> start vrijdag bij RTL 4: bekijk sprookjeswereld van ballonnen Vanavond (vrijdag 3 juni) gaat Blow Up van start, een gloednieuw programma waarin kunstwerken van ballonnen centraal staan. Kunstenaars gaan de strijd met elkaar aan en doen elke aflevering hun best om een spectaculaire creatie neer te zetten. In een voorproefje zie je alvast dat de mogelijkheden oneindig zijn en dat er met ballonnen een prachtige sprookjeswereld gemaakt kan worden. Bekijk de beelden van Blow Up in de video hieronder. Blow Up is vanaf vrijdag 3 juni wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv. Blow Up: bekijk eerste beelden van bijzondere ballon-kunstwerken Bekijk deze video » Jurylid Guido Verhoef over Blow Up: 'Ik ga letten op bubbel-precisie' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's