Anna gaat in Ten minste houdbaar tot helemaal los bij sollicitatie: ‘Met je piemel!’

Anna gaat in Ten minste houdbaar tot helemaal los bij sollicitatie: ‘Met je piemel!’

In Ten minste houdbaar tot besluit Anna om weer aan het werk te gaan. Ze kiest voor zichzelf nu de kinderen de deur uitgaan en kijkt ernaar uit om zich weer op haar carrière te richten. Ze gaat solliciteren, maar dit gesprek verloopt bepaald niet volgens plan. Ze gaat helemaal los tegen de man die volgens haar alles mee heeft zoals leeftijd en kleur, omdat zij het naar eigen zeggen niet makkelijk heeft in de mannensamenleving. “Met je piemel!”

Bekijk het fragment van Ten minste houdbaar tot hieronder.

Ten minste houdbaar tot is elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ten minste houdbaar tot terugkijken bij Gids.tv.

Anna gaat in <em>Ten minste houdbaar tot</em> helemaal los bij sollicitatie: ‘Met je piemel!’ In Ten minste houdbaar tot besluit Anna om weer aan het werk te gaan. Ze kiest voor zichzelf nu de kinderen de deur uitgaan en kijkt ernaar uit om zich weer op haar carrière te richten. Ze gaat solliciteren, maar dit gesprek verloopt bepaald niet volgens plan. Ze gaat helemaal los tegen de man die volgens haar alles mee heeft zoals leeftijd en kleur, omdat zij het naar eigen zeggen niet makkelijk heeft in de mannensamenleving. “Met je piemel!” Bekijk het fragment van Ten minste houdbaar tot hieronder. Ten minste houdbaar tot is elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ten minste houdbaar tot terugkijken bij Gids.tv. Ricky Koole vertelt over Ten minste houdbaar tot en ontkent dat ze in de overgang zit Bekijk deze video » Ten minste houdbaar tot vanaf donderdag op NPO 1: bekijk de trailer Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV