Dok kookt met zeekomkommers in Million Dollar Island: ‘Is dit poep?’

Dok kookt met zeekomkommers in Million Dollar Island: ‘Is dit poep?’

In Million Dollar Island moeten de eilandbewoners eten wat er op het eiland en in de zee te vinden is. Dok heeft zeekomkommers en besluit hier lekker mee te koken. Maar het gerecht ziet er nogal vreemd uit. “Is dit poep of zijn dit de beesten?” Ook de smaak is niet echt spectaculair volgens Dok. “Het is gewoon een stukje rubber met de smaak van de zee.”

Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

Dok kookt met zeekomkommers in <em>Million Dollar Island</em>: ‘Is dit poep?’ In Million Dollar Island moeten de eilandbewoners eten wat er op het eiland en in de zee te vinden is. Dok heeft zeekomkommers en besluit hier lekker mee te koken. Maar het gerecht ziet er nogal vreemd uit. “Is dit poep of zijn dit de beesten?” Ook de smaak is niet echt spectaculair volgens Dok. “Het is gewoon een stukje rubber met de smaak van de zee.” Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Million Dollar Island: groot deel Bea's Beachclub moet naar huis Bekijk deze video » Million Dollar Island: tafel blokkeert plan Dennis te ‘connecten’ voor bandjes Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's