Maxime Meiland wil bruiloft ‘simpel en klein’ houden: ‘Geen toeters en bellen’

Maxime Meiland wil bruiloft ‘simpel en klein’ houden: ‘Geen toeters en bellen’

Vrijdag 3 juni 2022 om 13:51

Wie denkt dat Maxime Meiland helemaal losgaat met haar bruiloft, heeft het mis. De realityster, die even geleden door haar geliefde Leroy ten huwelijk is gevraagd, gaat voor ‘simpel en klein’. “Het wordt prachtig, maar ik wil niet overal toeters en bellen. Ballonnen en bloemstukken die daarna weg worden gegooid. Nee, ik wil het een beetje simpel houden.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Maxime Meiland</em> wil bruiloft ‘simpel en klein’ houden: ‘Geen toeters en bellen’ Wie denkt dat Maxime Meiland helemaal losgaat met haar bruiloft, heeft het mis. De realityster, die even geleden door haar geliefde Leroy ten huwelijk is gevraagd, gaat voor ‘simpel en klein’. “Het wordt prachtig, maar ik wil niet overal toeters en bellen. Ballonnen en bloemstukken die daarna weg worden gegooid. Nee, ik wil het een beetje simpel houden.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Chateau Bijstand gemist? Maxime ten huwelijk gevraagd door grote liefde Leroy Bekijk deze video » Video: Maxime Meiland en familie aan het shoppen voor een trouwjurk Bekijk deze video »
TV :
Maxime Meiland wil bruiloft ‘simpel en klein’ houden: ‘Geen toeters en bellen’

Actuele video's

Meer actuele video's