RTL Nieuws gemist? Veteranen Search Team zoekt mee naar vermiste Gino

RTL Nieuws gemist? Veteranen Search Team zoekt mee naar vermiste Gino

<em>RTL Nieuws</em> gemist? <em>Veteranen Search Team</em> zoekt mee naar vermiste <em>Gino</em> De politie in Limburg heeft de hulp ingeschakeld van het Veteranen Search Team. Het veteranenteam dat in 2017 ook hielp bij de zoektocht naar Anne Faber, zoekt mee naar de vermiste Gino. Dat gebeurt op twee verschillende plekken in Kerkrade. In totaal zoeken 65 mannen en vrouwen mee. Volgens de politiewoordvoerder wordt er gezocht om uit te kunnen sluiten dat in een bepaald gebied wat gevonden kan worden. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Amber Alert: Zus van vermiste Gino (9) uit Kerkrade: "Tot 5 uur 's nachts gezocht" Bekijk deze video » Tijd voor MAX besteedt aandacht aan Amber Alert-Gino van der Straeten (video) Bekijk deze video » Kees van der Spek over verdwijning van Gino: "Gevonden step heel slecht nieuws" Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws gemist? Veteranen Search Team zoekt mee naar vermiste Gino

De politie in Limburg heeft de hulp ingeschakeld van het Veteranen Search Team. Het veteranenteam dat in 2017 ook hielp bij de zoektocht naar Anne Faber, zoekt mee naar de vermiste Gino. Dat gebeurt op twee verschillende plekken in Kerkrade. In totaal zoeken 65 mannen en vrouwen mee. Volgens de politiewoordvoerder wordt er gezocht om uit te kunnen sluiten dat in een bepaald gebied wat gevonden kan worden.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's