Freek Vonk blikt vooruit op natuurserie The Mating Game: "Dit is echt next level"

Freek Vonk blikt vooruit op natuurserie The Mating Game: "Dit is echt next level"

Een nieuwe baan voor dierenfanaat Freek Vonk. De hoogleraar en presentator is namelijk de nieuwe stem van BBC's natuurserie The Mating game. Hierin zie je de meest fascinerendste, grappigste en indrukwekkendste zoektochten van dieren om een partner te vinden en een blijvende erfenis achter te laten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Freek Vonk</em> blikt vooruit op natuurserie <em>The Mating Game</em>: &quot;Dit is echt next level&quot; Een nieuwe baan voor dierenfanaat Freek Vonk. De hoogleraar en presentator is namelijk de nieuwe stem van BBC's natuurserie The Mating game. Hierin zie je de meest fascinerendste, grappigste en indrukwekkendste zoektochten van dieren om een partner te vinden en een blijvende erfenis achter te laten. Tekst gaat verder onder de video. The Mating GameSommige dieren moeten de uitdagingen van een uitgestrekt leefgebied het hoofd bieden om een dier van het andere geslacht te vinden. Andere nemen het op tegen hun buren tijdens massale paringen. Freek Vonk vertelt in RTL Boulevard over de natuurdocumentaire: "Dit is echt next level!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De documentaireserie The Mating Game is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks rond 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van The Mating Game terugkijken bij Gids.tv..
TV :
Freek Vonk blikt vooruit op natuurserie The Mating Game: "Dit is echt next level"

The Mating Game
Sommige dieren moeten de uitdagingen van een uitgestrekt leefgebied het hoofd bieden om een dier van het andere geslacht te vinden. Andere nemen het op tegen hun buren tijdens massale paringen. Freek Vonk vertelt in RTL Boulevard over de natuurdocumentaire: "Dit is echt next level!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De documentaireserie The Mating Game is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks rond 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van The Mating Game terugkijken bij Gids.tv..

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV