Edsilia Rombley reageert op cancelen concerten Ladies of Soul: "Zijn er kapot van"

Edsilia Rombley reageert op cancelen concerten Ladies of Soul: "Zijn er kapot van"

De concerten die de Ladies of Soul in september in de Ziggo Dome zouden geven, zijn geannuleerd. In een zojuist verschenen persbericht laten de dames weten dat door het incident in de Jumbo én de strafrechtelijke vervolging daarvan, Glennis Grace zich genoodzaakt voelt om zich terug te trekken binnen de groep.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Edsilia Rombley</em> reageert op cancelen concerten <em>Ladies of Soul</em>: &quot;Zijn er kapot van&quot; De concerten die de Ladies of Soul in september in de Ziggo Dome zouden geven, zijn geannuleerd. In een zojuist verschenen persbericht laten de dames weten dat door het incident in de Jumbo én de strafrechtelijke vervolging daarvan, Glennis Grace zich genoodzaakt voelt om zich terug te trekken binnen de groep. Tekst gaat verder onder de video. Edsilia Rombley reageertIn de verklaring is te lezen dat Grace vorige week heeft aangeboden om zich terug te trekken uit de groep, dat heeft de concerten echter niet kunnen redden. Edsilia Rombley reageert in RTL Boulevard op het cancelen van de concerten: "We hopen dat mensen het een beetje kunnen begrijpen, we zijn er echt kapot van." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Edsilia Rombley reageert op cancelen concerten Ladies of Soul: "Zijn er kapot van"

Edsilia Rombley reageert
In de verklaring is te lezen dat Grace vorige week heeft aangeboden om zich terug te trekken uit de groep, dat heeft de concerten echter niet kunnen redden. Edsilia Rombley reageert in RTL Boulevard op het cancelen van de concerten: "We hopen dat mensen het een beetje kunnen begrijpen, we zijn er echt kapot van."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV