Pijnlijke beelden: Prins Harry en Meghan Markle uitgejoeld door het Britse volk

Pijnlijke beelden: Prins Harry en Meghan Markle uitgejoeld door het Britse volk

Vrijdag 3 juni 2022 om 21:25

Nadat prins Harry en Meghan Markle een boekje opendeden over het reilen en zeilen binnen het Brits koninklijk huis, zijn ze er in het thuisland bepaald niet populairder op geworden. Vandaag werd het stel uitgejoeld door het Britse volk bij de dienst voor de Queen die werd gehouden in St. Pauls Cathedral.

Tekst gaat verder onder de video.

Pijnlijke beelden: <em>Prins Harry</em> en <em>Meghan Markle</em> uitgejoeld door het Britse volk Nadat prins Harry en Meghan Markle een boekje opendeden over het reilen en zeilen binnen het Brits koninklijk huis, zijn ze er in het thuisland bepaald niet populairder op geworden. Vandaag werd het stel uitgejoeld door het Britse volk bij de dienst voor de Queen die werd gehouden in St. Pauls Cathedral. Tekst gaat verder onder de video. UitgejoeldDe aanwezigheid van prins Harry en Meghan Markle tijdens de vieringen wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Gisteren waren ze niet welkom tijdens de beroemde balkonscène, vandaag waren ze wel aanwezig tijdens de dankdienst in St Paul’s Cathedral. Op de beelden is te horen hoe het stel wordt uitgejoeld bij het verlaten van de kathedraal. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Pijnlijke beelden: Prins Harry en Meghan Markle uitgejoeld door het Britse volk

Uitgejoeld
De aanwezigheid van prins Harry en Meghan Markle tijdens de vieringen wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Gisteren waren ze niet welkom tijdens de beroemde balkonscène, vandaag waren ze wel aanwezig tijdens de dankdienst in St Paul’s Cathedral. Op de beelden is te horen hoe het stel wordt uitgejoeld bij het verlaten van de kathedraal.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's