Blow Up aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blow Up aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blow Up aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de nieuwe familieshow Blow Up te zien op RTL 4. Na legoblokjes (LEGO Masters) en dominosteentjes (Domino Challenge) is het nu de beurt aan ballonnen. De deelnemers proberen hiermee de mooiste creaties te maken. OntwerpenZeven getalenteerde ballonartiesten gaan de strijd met elkaar aan in Blow Up. Hun fantasie en ontwerpen zijn grenzeloos: van hele werelden en studiohoge dieren tot high fashion-creaties, ze toveren van alles tevoorschijn met hun ballonnen. OpdrachtenOnder leiding van Chantal Janzen en Martijn Krabbé zetten de kandidaten in deze afvalrace elke week alles op alles om het meest originele kunstwerk te realiseren. In elke aflevering krijgen ze bijzondere opdrachten die ze onder hoge tijdsdruk moeten volbrengen. :[broadcast:videos](ids:"456601,452174" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Blow Up aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanaf vanavond is de nieuwe familieshow Blow Up te zien op RTL 4. Na legoblokjes (LEGO Masters) en dominosteentjes (Domino Challenge) is het nu de beurt aan ballonnen. De deelnemers proberen hiermee de mooiste creaties te maken.

Ontwerpen
Zeven getalenteerde ballonartiesten gaan de strijd met elkaar aan in Blow Up. Hun fantasie en ontwerpen zijn grenzeloos: van hele werelden en studiohoge dieren tot high fashion-creaties, ze toveren van alles tevoorschijn met hun ballonnen.

Opdrachten
Onder leiding van Chantal Janzen en Martijn Krabbé zetten de kandidaten in deze afvalrace elke week alles op alles om het meest originele kunstwerk te realiseren. In elke aflevering krijgen ze bijzondere opdrachten die ze onder hoge tijdsdruk moeten volbrengen.

:[broadcast:videos](ids:"456601,452174" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's