Zien: Gevallen pastoor Willibrord Frequin noemt Vandaag Inside 'vervelend programma'

Zien: Gevallen pastoor Willibrord Frequin noemt Vandaag Inside 'vervelend programma'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

De mannen van Vandaag Inside maakten zich gister zorgen over de pastoor aanwezig was bij de uitvaart van Willibrord Frequin. De pastoor ging hard op zijn plaat tijdens de dienst en maakte daarna een verwarde indruk. Wilfred Genee komt vandaag met een update over de gevallen pastoor.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Gevallen <em>pastoor Willibrord Frequin</em> noemt <em>Vandaag Inside</em> 'vervelend programma' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De mannen van Vandaag Inside maakten zich gister zorgen over de pastoor aanwezig was bij de uitvaart van Willibrord Frequin. De pastoor ging hard op zijn plaat tijdens de dienst en maakte daarna een verwarde indruk. Wilfred Genee komt vandaag met een update over de gevallen pastoor. Tekst gaat verder onder de video. Update pastoorEr is vandaag contact met de pastoor opgenomen en het lijkt mee te vallen. "Dat vind ik echt ongelofelijk, hij heeft echt heel veel geluk gehad", aldus een verbaasde René van der Gijp. De pastoor wilde afsluitend nog laten weten dat hij Vandaag Inside een 'heel vervelend' programma vindt. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Update pastoor
Er is vandaag contact met de pastoor opgenomen en het lijkt mee te vallen. "Dat vind ik echt ongelofelijk, hij heeft echt heel veel geluk gehad", aldus een verbaasde René van der Gijp. De pastoor wilde afsluitend nog laten weten dat hij Vandaag Inside een 'heel vervelend' programma vindt.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV