Op1 gemist? John van den Heuvel over Nederlandse aanpak criminele kopstukken

Op1 gemist? John van den Heuvel over Nederlandse aanpak criminele kopstukken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>John van den Heuvel</em> over <em>Nederlandse</em> aanpak criminele kopstukken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Misdaadverslaggever John van den Heuvel vindt dat we in Nederland in vergelijking met Italië naïef zijn als het gaat om het ketenen van criminele kopstukken. Is de strenge Italiaanse aanpak ook een optie voor Nederland? "Als je kijkt hoe wij het hier doen, is het bijna lachwekkend vergeleken met wat er in Italië gebeurt", aldus Van den Heuvel. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? John van den Heuvel over Nederlandse aanpak criminele kopstukken

Misdaadverslaggever John van den Heuvel vindt dat we in Nederland in vergelijking met Italië naïef zijn als het gaat om het ketenen van criminele kopstukken. Is de strenge Italiaanse aanpak ook een optie voor Nederland? "Als je kijkt hoe wij het hier doen, is het bijna lachwekkend vergeleken met wat er in Italië gebeurt", aldus Van den Heuvel.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's