Zien: Stevige discussie in Op1 over omstreden schoonheidsideaal FHM500

Zien: Stevige discussie in Op1 over omstreden schoonheidsideaal FHM500

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Als het aan For Him Magazine ligt is Abbey Hoes de mooiste vrouw van Nederland. De actrice staat bovenaan de FHM500, waarin het blad de 500 mooiste vrouwen van Nederland op een rijtje zet, maar is de FHM500 eigenlijk nog wel van deze tijd?

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Stevige discussie in <em>Op1</em> over omstreden schoonheidsideaal <em>FHM500</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Als het aan For Him Magazine ligt is Abbey Hoes de mooiste vrouw van Nederland. De actrice staat bovenaan de FHM500, waarin het blad de 500 mooiste vrouwen van Nederland op een rijtje zet, maar is de FHM500 eigenlijk nog wel van deze tijd? Tekst gaat verder onder de video. DiscussieLINDA.meiden-redacteur Gaby Boterkooper is van mening dat het blad niet meer van deze tijd is: "Vrouwen en jonge meiden kunnen heel onzeker worden van het schoonheidsideaal dat geschetst wordt." Oud-model Kim Feenstra en FHM-hoofdredacteur Chris Riemens zijn het hier niet mee eens. Bij Op1 aan tafel ontstaat er een discussie over het blad. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Stevige discussie in Op1 over omstreden schoonheidsideaal FHM500

Discussie
LINDA.meiden-redacteur Gaby Boterkooper is van mening dat het blad niet meer van deze tijd is: "Vrouwen en jonge meiden kunnen heel onzeker worden van het schoonheidsideaal dat geschetst wordt." Oud-model Kim Feenstra en FHM-hoofdredacteur Chris Riemens zijn het hier niet mee eens. Bij Op1 aan tafel ontstaat er een discussie over het blad.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's