Uniek moment in Vandaag Inside: Johan Derksen glimlacht om grapje Wilfred Genee

Uniek moment in Vandaag Inside: Johan Derksen glimlacht om grapje Wilfred Genee

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

De PvdA-leden in Groningen, Drenthe en Friesland zitten minder te wachten op een fusie met GroenLinks dan hun partijgenoten in de Randstad. Fractievoorzitter Attje Kuiken besprak daarom vrijdagavond de kwestie op een besloten ledengesprek in Groningen.

Tekst gaat verder onder de video.

Uniek moment in <em>Vandaag Inside</em>: <em>Johan Derksen</em> glimlacht om grapje <em>Wilfred Genee</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De PvdA-leden in Groningen, Drenthe en Friesland zitten minder te wachten op een fusie met GroenLinks dan hun partijgenoten in de Randstad. Fractievoorzitter Attje Kuiken besprak daarom vrijdagavond de kwestie op een besloten ledengesprek in Groningen. Tekst gaat verder onder de video. Uniek momentDe mannen van Vandaag Inside bespreken de kwestie in de hun talkshow. Wilfred Genee maakt een flauw grapje over de fractievoorzitter, hij noemt haar 'Attje Broedkuiken'. Vervolgens ontstaat er een uniek moment in de talkshow, Johan moet namelijk lachten om het grapje van zijn collega. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Uniek moment
De mannen van Vandaag Inside bespreken de kwestie in de hun talkshow. Wilfred Genee maakt een flauw grapje over de fractievoorzitter, hij noemt haar 'Attje Broedkuiken'. Vervolgens ontstaat er een uniek moment in de talkshow, Johan moet namelijk lachten om het grapje van zijn collega.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's