Marijn de Vries in BEAU over afscheid Tom Dumoulin: "Herinner Tom als gretig en gelukkig"

Marijn de Vries in BEAU over afscheid Tom Dumoulin: "Herinner Tom als gretig en gelukkig"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

De pas 31-jarige Tom Dumoulin heeft besloten om te stoppen als professioneel wielrenner. De Limburger, die nog wel het seizoen afmaakt bij zijn ploeg Jumbo-Visma, voelt dat het zijn lichaam te veel moeite kost om tot topprestaties te komen. Marijn de Vries vertelt bij BEAU over de succesvolste Nederlandse wielrenner van deze eeuw.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marijn de Vries</em> in <em>BEAU</em> over afscheid <em>Tom Dumoulin</em>: &quot;Herinner Tom als gretig en gelukkig&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. De pas 31-jarige Tom Dumoulin heeft besloten om te stoppen als professioneel wielrenner. De Limburger, die nog wel het seizoen afmaakt bij zijn ploeg Jumbo-Visma, voelt dat het zijn lichaam te veel moeite kost om tot topprestaties te komen. Marijn de Vries vertelt bij BEAU over de succesvolste Nederlandse wielrenner van deze eeuw. Tekst gaat verder onder de video. Gretig & gelukkigDumoulin won in 2017 de Giro d’Italia en schaarde zich daarmee in een rijtje met Jan Janssen en Joop Zoetemelk, die tot dan toe de enige twee Nederlandse winnaars van een grote ronde waren. Voormalig profwielrenner en NRC-columnist Marijn de Vries vertelt bij BEAU dat ze Dumoulin zal herinneren als een 'gretige en gelukkige' renner. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending BEAU gemist? Kasteelvrouwe Emmy slaapt met vleesvork naast haar bed Bekijk deze video » Video: Douwe Bob speelt nieuwe single 'Someone you love' live bij BEAU Bekijk deze video » BEAU gemist? William Rutten blikt vooruit op drukste concertzomer ooit Bekijk deze video » BEAU gemist? Rob Dekay stiekem verliefd op zangeres Sierra Ferrell Bekijk deze video » Minister Ernst Kuipers merkt niets van inflatie: "Geen idee wat een liter benzine kost" Bekijk deze video » Douwe Bob in BEAU over pasgeboren zoontje: "Wil gewoon een goede vader zijn" Bekijk deze video »
Talkshow :
Marijn de Vries in BEAU over afscheid Tom Dumoulin: "Herinner Tom als gretig en gelukkig"

Gretig & gelukkig
Dumoulin won in 2017 de Giro d’Italia en schaarde zich daarmee in een rijtje met Jan Janssen en Joop Zoetemelk, die tot dan toe de enige twee Nederlandse winnaars van een grote ronde waren. Voormalig profwielrenner en NRC-columnist Marijn de Vries vertelt bij BEAU dat ze Dumoulin zal herinneren als een 'gretige en gelukkige' renner.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV