Marijn de Vries in BEAU over afscheid Tom Dumoulin: "Herinner Tom als gretig en gelukkig"

Marijn de Vries in BEAU over afscheid Tom Dumoulin: "Herinner Tom als gretig en gelukkig"

Zaterdag 4 juni 2022 om 08:50

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

De pas 31-jarige Tom Dumoulin heeft besloten om te stoppen als professioneel wielrenner. De Limburger, die nog wel het seizoen afmaakt bij zijn ploeg Jumbo-Visma, voelt dat het zijn lichaam te veel moeite kost om tot topprestaties te komen. Marijn de Vries vertelt bij BEAU over de succesvolste Nederlandse wielrenner van deze eeuw.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marijn de Vries</em> in <em>BEAU</em> over afscheid <em>Tom Dumoulin</em>: &quot;Herinner Tom als gretig en gelukkig&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. De pas 31-jarige Tom Dumoulin heeft besloten om te stoppen als professioneel wielrenner. De Limburger, die nog wel het seizoen afmaakt bij zijn ploeg Jumbo-Visma, voelt dat het zijn lichaam te veel moeite kost om tot topprestaties te komen. Marijn de Vries vertelt bij BEAU over de succesvolste Nederlandse wielrenner van deze eeuw. Tekst gaat verder onder de video. Gretig & gelukkigDumoulin won in 2017 de Giro d’Italia en schaarde zich daarmee in een rijtje met Jan Janssen en Joop Zoetemelk, die tot dan toe de enige twee Nederlandse winnaars van een grote ronde waren. Voormalig profwielrenner en NRC-columnist Marijn de Vries vertelt bij BEAU dat ze Dumoulin zal herinneren als een 'gretige en gelukkige' renner. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marijn de Vries in BEAU over afscheid Tom Dumoulin: "Herinner Tom als gretig en gelukkig"

Gretig & gelukkig
Dumoulin won in 2017 de Giro d’Italia en schaarde zich daarmee in een rijtje met Jan Janssen en Joop Zoetemelk, die tot dan toe de enige twee Nederlandse winnaars van een grote ronde waren. Voormalig profwielrenner en NRC-columnist Marijn de Vries vertelt bij BEAU dat ze Dumoulin zal herinneren als een 'gretige en gelukkige' renner.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's