Shownieuws gemist? 42-jarige verdachte overval Mark Gillis langer vast

Shownieuws gemist? 42-jarige verdachte overval Mark Gillis langer vast

De verdachte die eerder deze week werd opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de overval op realityster Mark Gillis is vandaag voorgeleid. De 42-jarige man uit Rosmalen zit voorlopig langer achter de tralies. Natacha Harlequin vertelt in Shownieuws dat de verdachte al meerdere malen in aanraking geweest is met politie en justitie.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em> gemist? 42-jarige verdachte <em>overval Mark Gillis</em> langer vast De verdachte die eerder deze week werd opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de overval op realityster Mark Gillis is vandaag voorgeleid. De 42-jarige man uit Rosmalen zit voorlopig langer achter de tralies. Natacha Harlequin vertelt in Shownieuws dat de verdachte al meerdere malen in aanraking geweest is met politie en justitie. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hilarische beelden: Peter Gillis valt in het water wanneer hij kano instapt Bekijk deze video » Peter Gillis is trots op de politie na oppakken tweede verdachte overval Mark: "Goed werk" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV