BEAU gemist? Kasteelvrouwe Emmy slaapt met vleesvork naast haar bed

BEAU gemist? Kasteelvrouwe Emmy slaapt met vleesvork naast haar bed

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Emmy & Rutger vielen op in een iconische aflevering van Ik Vertrek. En nu hebben ze, net als Martien Meiland, hun eigen succesvolle realityserie: Kasteelvrouwe Emmy. Bij BEAU vertellen ze hoe hun kasteelavontuur in Frankrijk verder ging.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>BEAU</em> gemist? <em>Kasteelvrouwe Emmy</em> slaapt met vleesvork naast haar bed Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Emmy & Rutger vielen op in een iconische aflevering van Ik Vertrek. En nu hebben ze, net als Martien Meiland, hun eigen succesvolle realityserie: Kasteelvrouwe Emmy. Bij BEAU vertellen ze hoe hun kasteelavontuur in Frankrijk verder ging. Tekst gaat verder onder de video. VleesvorkEmmy & Rutger besloten een eigen kasteel in Frankrijk te kopen, maar het opknappen is een grotere klus dan gedacht. Waar Rutger vooral een ruïne ziet, voelt Emmy zich helemaal een kasteelvrouw en wordt haar droom werkelijkheid. Emmy verbleef lange tijd alleen in het kasteel en daarom sliep ze met een vleesvork naast haar bed. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU gemist? Kasteelvrouwe Emmy slaapt met vleesvork naast haar bed

Vleesvork
Emmy & Rutger besloten een eigen kasteel in Frankrijk te kopen, maar het opknappen is een grotere klus dan gedacht. Waar Rutger vooral een ruïne ziet, voelt Emmy zich helemaal een kasteelvrouw en wordt haar droom werkelijkheid. Emmy verbleef lange tijd alleen in het kasteel en daarom sliep ze met een vleesvork naast haar bed.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV