Zien: Man uit Geleen aangehouden op verdenking betrokkenheid vermiste Gino

Zien: Man uit Geleen aangehouden op verdenking betrokkenheid vermiste Gino

In de nacht van vrijdag op zaterdag is in Geleen een man aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de vermissing van Gino. De politie Limburg meldt dat de verdachte in zijn eigen woning is opgepakt. De 9-jarige Gino van der Straeten is nog altijd niet terecht.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Man uit <em>Geleen</em> aangehouden op verdenking betrokkenheid <em>vermiste Gino</em> In de nacht van vrijdag op zaterdag is in Geleen een man aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de vermissing van Gino. De politie Limburg meldt dat de verdachte in zijn eigen woning is opgepakt. De 9-jarige Gino van der Straeten is nog altijd niet terecht. Tekst gaat verder onder de video. ZoekactieDonderdagavond werd een step gevonden op een parkeerterrein in Landgraaf, ongeveer 5 kilometer van de plek waar Gino woensdagavond verdween. De zoekactie naar de verblijfplaats van de jongen gaat onverminderd door, zegt de politie. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Kees van der Spek over verdwijning van Gino: "Gevonden step heel slecht nieuws" Bekijk deze video » RTL Nieuws gemist? Veteranen Search Team zoekt mee naar vermiste Gino Bekijk deze video »
Misdaad :
Zien: Man uit Geleen aangehouden op verdenking betrokkenheid vermiste Gino

Zoekactie
Donderdagavond werd een step gevonden op een parkeerterrein in Landgraaf, ongeveer 5 kilometer van de plek waar Gino woensdagavond verdween. De zoekactie naar de verblijfplaats van de jongen gaat onverminderd door, zegt de politie.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's