BEAU gemist? William Rutten blikt vooruit op drukste concertzomer ooit

BEAU gemist? William Rutten blikt vooruit op drukste concertzomer ooit

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

De concertzomer van 2022 is drukker dan ooit. Met grote namen als The Rolling Stones, Elton John en Billie Eilish die afreizen naar ons land, worden we muzikaal flink verwend. Fotograaf William Rutten blikt in BEAU vooruit op de aanstaande concertzomer: "Ik kijk er enorm naar uit!"

Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>BEAU</em> gemist? <em>William Rutten</em> blikt vooruit op drukste <em>concertzomer</em> ooit Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. De concertzomer van 2022 is drukker dan ooit. Met grote namen als The Rolling Stones, Elton John en Billie Eilish die afreizen naar ons land, worden we muzikaal flink verwend. Fotograaf William Rutten blikt in BEAU vooruit op de aanstaande concertzomer: "Ik kijk er enorm naar uit!" Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU gemist? William Rutten blikt vooruit op drukste concertzomer ooit

Actuele video's

Meer actuele video's