BEAU gemist? Rob Dekay stiekem verliefd op zangeres Sierra Ferrell

BEAU gemist? Rob Dekay stiekem verliefd op zangeres Sierra Ferrell

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Na twee droevige zomers dankzij die ene periode waar we liever niet meer aan denken, zijn de komende maanden de festivalterreinen, poppodia en stadions avond aan avond volgeboekt met spectaculaire shows van de allergrootste supersterren. Rob Dekay vertelt over zijn favoriete artiest van het moment: Sierra Ferrell.

Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>BEAU</em> gemist? <em>Rob Dekay</em> stiekem verliefd op zangeres <em>Sierra Ferrell</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Na twee droevige zomers dankzij die ene periode waar we liever niet meer aan denken, zijn de komende maanden de festivalterreinen, poppodia en stadions avond aan avond volgeboekt met spectaculaire shows van de allergrootste supersterren. Rob Dekay vertelt over zijn favoriete artiest van het moment: Sierra Ferrell. Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU gemist? Rob Dekay stiekem verliefd op zangeres Sierra Ferrell

Actuele video's

Meer actuele video's