Sylvia Sneijder lijdt aan lymfeklierkanker: "Ze begint nu veel pijn te krijgen"

Sylvia Sneijder lijdt aan lymfeklierkanker: "Ze begint nu veel pijn te krijgen"

Rodney Sneijder heeft helaas een verdrietige update over de gezondheidstoestand van zijn moeder Sylvia. Het jongere broertje van Wesley vertelt aan Shownieuws dat ze opnieuw is opgenomen in het ziekenhuis.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Sylvia Sneijder</em> lijdt aan <em>lymfeklierkanker</em>: &quot;Ze begint nu veel pijn te krijgen&quot; Rodney Sneijder heeft helaas een verdrietige update over de gezondheidstoestand van zijn moeder Sylvia. Het jongere broertje van Wesley vertelt aan Shownieuws dat ze opnieuw is opgenomen in het ziekenhuis. Tekst gaat verder onder de video. LymfeklierkankerDe moeder van oud-voetballer blijkt geen longkanker te hebben, maar Non Hogdkin, lymfeklierkanker. Ze is nu met een prednisonkuur begonnen. Dinsdag begint ze met een chemokuur. Rodney vertelt aan Shownieuws dat het lijkt alsof ze al weken in een nachtmerrie leven: "Ze begint nu veel pijn te krijgen." Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: Sylvia Sneijder weer terug in Nederland, "Zo opgelucht" Bekijk deze video » Zien: Yolanthe Cabau en Xess Xava bezoeken zieke oma Sylvia Sneijder Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lymfeklierkanker
De moeder van oud-voetballer blijkt geen longkanker te hebben, maar Non Hogdkin, lymfeklierkanker. Ze is nu met een prednisonkuur begonnen. Dinsdag begint ze met een chemokuur. Rodney vertelt aan Shownieuws dat het lijkt alsof ze al weken in een nachtmerrie leven: "Ze begint nu veel pijn te krijgen."

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV