Video: Automobilist onder invloed rijdt voetganger dood in Rotterdam

Video: Automobilist onder invloed rijdt voetganger dood in Rotterdam

Video: Automobilist <em>onder invloed</em> rijdt voetganger dood in <em>Rotterdam</em> Een man is vrijdagavond om het leven gekomen nadat hij op de Oldegaarde in Rotterdam werd aangereden door een auto. De bestuurder van de auto bleek onder invloed van drugs te zijn. Hulpverleners hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren. Helaas bleek hun hulp tevergeefs, de man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook John van den Heuvel over The Voice: "Er gaat er binnenkort weer eentje aangifte doen" (video) Bekijk deze video » Video: Jong meisje ernstig gewond bij ongeluk op motorcrossbaan Ritthem Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een man is vrijdagavond om het leven gekomen nadat hij op de Oldegaarde in Rotterdam werd aangereden door een auto. De bestuurder van de auto bleek onder invloed van drugs te zijn. Hulpverleners hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren. Helaas bleek hun hulp tevergeefs, de man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV