René Froger over De Hollandse Nieuwe: "Nog steeds veel talent in Nederland"

René Froger over De Hollandse Nieuwe: "Nog steeds veel talent in Nederland"

Op SBS 6 kun je vanavond kijken naar de start van De Hollandse Nieuwe. In het programma gaat een deskundige jury van grote Nederlandse artiesten op zoek naar dé nieuwe volkszanger van ons land. Dat gebeurt niet in een kille studio, maar op meerdere locaties in het land.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>René Froger</em> over <em>De Hollandse Nieuwe</em>: &quot;Nog steeds veel talent in Nederland&quot; Op SBS 6 kun je vanavond kijken naar de start van De Hollandse Nieuwe. In het programma gaat een deskundige jury van grote Nederlandse artiesten op zoek naar dé nieuwe volkszanger van ons land. Dat gebeurt niet in een kille studio, maar op meerdere locaties in het land. Tekst gaat verder onder de video. De Hollandse NieuweDe vier juryleden - Jeroen van der Boom, René Froger, Danny de Munk en Samantha Steenwijk - trekken door heel Nederland om de audities van de hoopvolle kandidaten te bekijken en beluisteren. Volgens René Froger loopt er nog altijd veel onbekend talent rond in het land. De nieuwe talentenjacht De Hollandse Nieuwe is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks rond 21.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Schattige beelden: Dochtertje Danny Froger steelt de show op het podium Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Hollandse Nieuwe
De vier juryleden - Jeroen van der Boom, René Froger, Danny de Munk en Samantha Steenwijk - trekken door heel Nederland om de audities van de hoopvolle kandidaten te bekijken en beluisteren. Volgens René Froger loopt er nog altijd veel onbekend talent rond in het land.

De nieuwe talentenjacht De Hollandse Nieuwe is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks rond 21.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's