Zien: Lichaam gevonden bij zoekactie Geleen, vermoedelijk vermiste Gino

Zien: Lichaam gevonden bij zoekactie Geleen, vermoedelijk vermiste Gino

De politie in Limburg heeft vanmorgen bij een woning in Geleen een lichaam gevonden. De politie houdt er ernstig rekening mee dat het gaat om de vermiste Gino. Vannacht werd in een andere woning in Geleen een man aangehouden. Later vandaag volgt een persconferentie, het tijdstip is nog onbekend.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Lichaam gevonden</em> bij zoekactie <em>Geleen</em>, vermoedelijk vermiste <em>Gino</em> De politie in Limburg heeft vanmorgen bij een woning in Geleen een lichaam gevonden. De politie houdt er ernstig rekening mee dat het gaat om de vermiste Gino. Vannacht werd in een andere woning in Geleen een man aangehouden. Later vandaag volgt een persconferentie, het tijdstip is nog onbekend. Tekst gaat verder onder de video. Verdachte aangehouden1Limburg meldt dat het gaat om de 22-jarige Donny M. uit Geleen. De politie kon dat niet bevestigen. De man is een bekende van de politie, schrijft de regionale omroep. De woning waar het lichaam is gevonden zou al enkele weken onbewoond zijn vanwege een brand. Het lichaam ligt op de grens van de tuin van deze woning en een groenstrook. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Kees van der Spek over verdwijning van Gino: "Gevonden step heel slecht nieuws" Bekijk deze video » Gino (9) nog steeds vermist: step gevonden, veel mensen Kerkrade zoeken mee Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Verdachte aangehouden
1Limburg meldt dat het gaat om de 22-jarige Donny M. uit Geleen. De politie kon dat niet bevestigen. De man is een bekende van de politie, schrijft de regionale omroep. De woning waar het lichaam is gevonden zou al enkele weken onbewoond zijn vanwege een brand. Het lichaam ligt op de grens van de tuin van deze woning en een groenstrook.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV