Vanavond in Ik vertrek: familie Mensing op bezoek bij familie Geurts in Andalusië

Vanavond in Ik vertrek: familie Mensing op bezoek bij familie Geurts in Andalusië

Vanavond is op NPO 1 een nieuwe aflevering van Ik vertrek te zien. Familie Mensing hoopt veel te leren van de ervaren familie Geurts. Hun bed & breakfast in Andalusië is een enorm succes en er is zelfs gezinsuitbreiding. Hoe houden beide families hun toko draaiende?

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Ik vertrek</em>: familie <em>Mensing</em> op bezoek bij familie <em>Geurts</em> in <em>Andalusië</em> Vanavond is op NPO 1 een nieuwe aflevering van Ik vertrek te zien. Familie Mensing hoopt veel te leren van de ervaren familie Geurts. Hun bed & breakfast in Andalusië is een enorm succes en er is zelfs gezinsuitbreiding. Hoe houden beide families hun toko draaiende? Tekst gaat verder onder de video. ProblemenDe familie Mensing woont nog maar 1,5 jaar in Italië en is, ondanks dat ze al veel opgebouwd hebben, nog steeds zoekende. Ze lopen tegen regels aan waardoor ze steeds weer geremd worden in hun enthousiasme. Bij de familie Geurts lijkt alles op rolletjes te lopen. Toch blijven ook zij tegen dat ene grote probleem aanlopen: hoe combineer je het gezinsleven met een bedrijf aan huis? Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Vertrek Even Weg gemist? Slopen van Spaanse keuken gaat helemaal mis (video) Bekijk deze video » Geen luxe op de camping in Slowakije: "Ik heb het nu al koud" (Ik Vertrek: Even Weg) Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Ik vertrek: familie Mensing op bezoek bij familie Geurts in Andalusië

Problemen
De familie Mensing woont nog maar 1,5 jaar in Italië en is, ondanks dat ze al veel opgebouwd hebben, nog steeds zoekende. Ze lopen tegen regels aan waardoor ze steeds weer geremd worden in hun enthousiasme. Bij de familie Geurts lijkt alles op rolletjes te lopen. Toch blijven ook zij tegen dat ene grote probleem aanlopen: hoe combineer je het gezinsleven met een bedrijf aan huis?

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV