Vanavond in Domino Challenge: Houden de teams het hoofd boven water?

Vanavond in Domino Challenge: Houden de teams het hoofd boven water?

Vanavond kun je op RTL 4 kijken naar een gloednieuwe aflevering van de zaterdagavondshow Domino Challenge. Houden de teams het hoofd boven water tijdens de zenuwslopende builders challenge?

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Domino Challenge</em>: Houden de teams het hoofd boven water? Vanavond kun je op RTL 4 kijken naar een gloednieuwe aflevering van de zaterdagavondshow Domino Challenge. Houden de teams het hoofd boven water tijdens de zenuwslopende builders challenge? Tekst gaat verder onder de video. Domino ChallengeOnder leiding van Ruben Nicolai nemen de beste Dominobouwers van Nederland het in duo’s tegen elkaar op voor een geweldige geldprijs en de titel Masters of Domino 2022. Deze week moeten ze hun creatie deels onderwater bouwen en dat is nog niet zo makkelijk. Bekijk het fragment van Domino Challenge hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Domino Challenge gemist? Jochem en Arco maken indrukwekkende baan Bekijk deze video » Zien: Nachtmerrie komt uit voor Dennis en Kayleigh (Domino Challenge) Bekijk deze video » Stress backstage bij Domino Challenge: "Vier uur werk in één keer weg" (video) Bekijk deze video »

Domino Challenge
Onder leiding van Ruben Nicolai nemen de beste Dominobouwers van Nederland het in duo’s tegen elkaar op voor een geweldige geldprijs en de titel Masters of Domino 2022. Deze week moeten ze hun creatie deels onderwater bouwen en dat is nog niet zo makkelijk.

Bekijk het fragment van Domino Challenge hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV