Vanavond in Het Jachtseizoen: Ruud de Wild en Olcay Gulsen passeren StukTV

Vanavond in Het Jachtseizoen: Ruud de Wild en Olcay Gulsen passeren StukTV

De mannen van StukTV proberen in een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen menig BN'er in de boeien te slaan. In de eerste aflevering proberen Ruud de Wild en Olcay Gulsen uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Het Jachtseizoen</em>: <em>Ruud de Wild</em> en <em>Olcay Gulsen</em> passeren StukTV De mannen van StukTV proberen in een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen menig BN'er in de boeien te slaan. In de eerste aflevering proberen Ruud de Wild en Olcay Gulsen uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven. Tekst gaat verder onder de video. HartverzakkingOlcay Gulsen en Ruud de Wild hebben een lift geregeld in Het Jachtseizoen, maar de mannen van StukTV zitten het duo op de hielen. Stefan zit achter het stuur en ziet twee oranjepakken tegemoet rijden: "Ik kreeg echt gewoon een hartverzakking." Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Bekijk de promo: nieuw seizoen Het Jachtseizoen gaat zaterdag 4 juni van start Bekijk deze video » Nieuw seizoen Het Jachtseizoen: Bekijk geniale actie van Olcay Gulsen & Ruud de Wild Bekijk deze video »

Hartverzakking
Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben een lift geregeld in Het Jachtseizoen, maar de mannen van StukTV zitten het duo op de hielen. Stefan zit achter het stuur en ziet twee oranjepakken tegemoet rijden: "Ik kreeg echt gewoon een hartverzakking."

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV