TERUGKIJKEN: Persconferentie rond vermissing Gino in Geleen

TERUGKIJKEN: Persconferentie rond vermissing Gino in Geleen

TERUGKIJKEN: Persconferentie rond vermissing <em>Gino</em> in Geleen Kijk hier de persconferentie over de ontwikkelingen rond de vermiste Gino terug. Een treurige zaak speelt al een periode in het Limburgse Geleen: de 9-jarige Gino is vermist en er wordt rekening gehouden met het ergste. In deze persconferentie wordt het laatste nieuws rond de zaak gemeld. Tijdens de persconferentie is het bekend geworden dat het lichaam dat vandaag werd gevonden in Geleen de 9-jarige Gino is. Een verdachte daarvoor is inmiddels opgepakt. Bekijk de persconferentie hierboven terug. Bekijk ook Ouders vermiste Gino bevinden zich in overlevingsfase: "Zijn helemaal gesloopt" Bekijk deze video » Zien: Lichaam gevonden bij zoekactie Geleen, vermoedelijk vermiste Gino Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: Persconferentie rond vermissing Gino in Geleen

Kijk hier de persconferentie over de ontwikkelingen rond de vermiste Gino terug.

Een treurige zaak speelt al een periode in het Limburgse Geleen: de 9-jarige Gino is vermist en er wordt rekening gehouden met het ergste. In deze persconferentie wordt het laatste nieuws rond de zaak gemeld.

Tijdens de persconferentie is het bekend geworden dat het lichaam dat vandaag werd gevonden in Geleen de 9-jarige Gino is. Een verdachte daarvoor is inmiddels opgepakt.

Bekijk de persconferentie hierboven terug.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV