De Hollandse Nieuwe gemist? Kiki Bloks zingt 'Lieveling, wat hou ik van jou'

De Hollandse Nieuwe gemist? Kiki Bloks zingt 'Lieveling, wat hou ik van jou'

Zondag 5 juni 2022 om 09:02

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 4 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

Jeroen van der Boom, René Froger, Danny de Munk en Samantha Steenwijk trekken in De Hollandse Nieuwe door heel Nederland om de audities van kandidaten te bekijken en beluisteren. De juryleden zijn aanbeland bij Kiki Bloks, ze zingt het nummer 'Lieveling, wat hou ik van jou' van Samantha Steenwijk.

<em>De Hollandse Nieuwe</em> gemist? Kiki Bloks zingt 'Lieveling, wat hou ik van jou' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 4 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. Jeroen van der Boom, René Froger, Danny de Munk en Samantha Steenwijk trekken in De Hollandse Nieuwe door heel Nederland om de audities van kandidaten te bekijken en beluisteren. De juryleden zijn aanbeland bij Kiki Bloks, ze zingt het nummer 'Lieveling, wat hou ik van jou' van Samantha Steenwijk. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's