De Hollandse Nieuwe gemist? Jeffrey Lake zingt 'Trots op jou'

De Hollandse Nieuwe gemist? Jeffrey Lake zingt 'Trots op jou'

Zaterdag 4 juni 2022 om 22:44

Het programma De Hollandse Nieuwe wordt gestart met onder meer een oude bekende: Jeffrey Lake. Hij zingt in dit nieuwe programma het nummer 'Trots op jou' van Wesley Bronckhorst.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 4 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

<em>De Hollandse Nieuwe</em> gemist? Jeffrey Lake zingt 'Trots op jou' Het programma De Hollandse Nieuwe wordt gestart met onder meer een oude bekende: Jeffrey Lake. Hij zingt in dit nieuwe programma het nummer 'Trots op jou' van Wesley Bronckhorst. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 4 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. BarbieJeffrey zagen we nog niet zo lang geleden in Lang Leve de Liefde, maar daarvoor was hij ook al een tijdje de relatie van Samantha de Jong, ofwel Barbie. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Barbie
Jeffrey zagen we nog niet zo lang geleden in Lang Leve de Liefde, maar daarvoor was hij ook al een tijdje de relatie van Samantha de Jong, ofwel Barbie.

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's