De Hollandse Nieuwe gemist? Indrukwekkende auditie van Delano Duncker

De Hollandse Nieuwe gemist? Indrukwekkende auditie van Delano Duncker

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 4 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

De vier juryleden - Jeroen van der Boom, René Froger, Danny de Munk en Samantha Steenwijk - gaan in De Hollandse Nieuwe op zoek naar dé nieuwe volkszanger van ons land. Dat gebeurt niet in een kille studio, maar op meerdere locaties in het land.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Hollandse Nieuwe</em> gemist? Indrukwekkende auditie van <em>Delano Duncker</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 4 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. De vier juryleden - Jeroen van der Boom, René Froger, Danny de Munk en Samantha Steenwijk - gaan in De Hollandse Nieuwe op zoek naar dé nieuwe volkszanger van ons land. Dat gebeurt niet in een kille studio, maar op meerdere locaties in het land. Tekst gaat verder onder de video. Juiste nootDe juryleden zijn aanbeland bij Delano Duncker. De volkszanger treedt op met het nummer 't is niet mijn fout' van Jeff van Vliet. Delano lijkt de juiste noot te raken, want René Froger is zichtbaar ontroerd na zijn auditie. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending René Froger over De Hollandse Nieuwe: "Nog steeds veel talent in Nederland" Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Kiki Bloks zingt 'Lieveling, wat hou ik van jou' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Jeffrey Kuipers zingt 'Eenzaam zonder jou' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Jeffrey Lake zingt 'Trots op jou' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe: Helemaal Hollands zingt 'Voor mij geen slingers aan de wand' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Christa Kerdijk zingt 'Ik pluk een ster voor jou' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Chicco van de Luijtgaarden zingt 'Adio Amore' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Juiste noot
De juryleden zijn aanbeland bij Delano Duncker. De volkszanger treedt op met het nummer 't is niet mijn fout' van Jeff van Vliet. Delano lijkt de juiste noot te raken, want René Froger is zichtbaar ontroerd na zijn auditie.

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV