De Hollandse Nieuwe gemist? Indrukwekkende auditie van Delano Duncker

De Hollandse Nieuwe gemist? Indrukwekkende auditie van Delano Duncker

Zondag 5 juni 2022 om 09:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 4 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

De vier juryleden - Jeroen van der Boom, René Froger, Danny de Munk en Samantha Steenwijk - gaan in De Hollandse Nieuwe op zoek naar dé nieuwe volkszanger van ons land. Dat gebeurt niet in een kille studio, maar op meerdere locaties in het land.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Hollandse Nieuwe</em> gemist? Indrukwekkende auditie van <em>Delano Duncker</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 4 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. De vier juryleden - Jeroen van der Boom, René Froger, Danny de Munk en Samantha Steenwijk - gaan in De Hollandse Nieuwe op zoek naar dé nieuwe volkszanger van ons land. Dat gebeurt niet in een kille studio, maar op meerdere locaties in het land. Tekst gaat verder onder de video. Juiste nootDe juryleden zijn aanbeland bij Delano Duncker. De volkszanger treedt op met het nummer 't is niet mijn fout' van Jeff van Vliet. Delano lijkt de juiste noot te raken, want René Froger is zichtbaar ontroerd na zijn auditie. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Juiste noot
De juryleden zijn aanbeland bij Delano Duncker. De volkszanger treedt op met het nummer 't is niet mijn fout' van Jeff van Vliet. Delano lijkt de juiste noot te raken, want René Froger is zichtbaar ontroerd na zijn auditie.

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's