Even tot Hier gemist? Prinses Amalia neemt geen schulden mee naar "Amsterdam"

Even tot Hier gemist? Prinses Amalia neemt geen schulden mee naar "Amsterdam"

Jeroen en Niels besteden zaterdag aandacht aan de pechgeneratie: een generatie studenten die met gigantische schulden zitten en vervolgens ook hun energierekening niet kunnen betalen. Eén student hoeft zich daar echter geen zorgen om te maken...

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even tot Hier</em> gemist? Prinses Amalia neemt geen schulden mee naar &quot;Amsterdam&quot; Jeroen en Niels besteden zaterdag aandacht aan de pechgeneratie: een generatie studenten die met gigantische schulden zitten en vervolgens ook hun energierekening niet kunnen betalen. Eén student hoeft zich daar echter geen zorgen om te maken... Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Hartje AmsterdamEn dat is natuurlijk onze kroonprinses Amalia. Die gaat namelijk in Amsterdam studeren - een studie voor mensen die niet weten wat ze willen doen, volgens de mannen - en speciaal voor haar zingen de mannen de hit van Flemming, die helaas zelf niet kon. Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot Hier gemist? Prinses Amalia neemt geen schulden mee naar "Amsterdam"

Hartje Amsterdam
En dat is natuurlijk onze kroonprinses Amalia. Die gaat namelijk in Amsterdam studeren - een studie voor mensen die niet weten wat ze willen doen, volgens de mannen - en speciaal voor haar zingen de mannen de hit van Flemming, die helaas zelf niet kon.

Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV