Zien: Queen Elizabeth en Paddington stelen de show bij jubileumconcert

Zien: Queen Elizabeth en Paddington stelen de show bij jubileumconcert

Hieronder zie je een fragment van de Platinum Party at the Palace, een concert georganiseerd voor het 70-jarig koningschap van Koningin Elizabeth.

De Britse Queen Elizabeth kreeg zaterdagavond een speciaal concert ter ere van haar 70-jarig jubileum aangeboden. Dat werd groots gevierd met optredens van onder anderen Elton John, Queen, Alicia Keys en Nile Rodgers.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Queen Elizabeth</em> en <em>Paddington</em> stelen de show bij <em>jubileumconcert</em> Hieronder zie je een fragment van de Platinum Party at the Palace, een concert georganiseerd voor het 70-jarig koningschap van Koningin Elizabeth. De Britse Queen Elizabeth kreeg zaterdagavond een speciaal concert ter ere van haar 70-jarig jubileum aangeboden. Dat werd groots gevierd met optredens van onder anderen Elton John, Queen, Alicia Keys en Nile Rodgers. Tekst gaat verder onder de video. Queen Elizabeth en PaddingtonTegen alle verwachtingen in was er tóch een rolletje weggelegd voor de Queen, samen met Paddington stal ze de show tijdens de openingsact van het jubileumconcert. Queen Elizabeth was zelf niet aanwezig bij het jubileumconcert, naar verluidt zou ze samen met prins Harry en Meghan Markle vanuit Windsor Castle gekeken hebben naar de show. Bekijk het fragment van de Platinum Party at the Palace hierboven. Bekijk ook Video: achterkleinkinderen Queen Elizabeth stelen de show tijdens start jubileum Bekijk deze video » Zien: Elton John zingt tijdens Platinum Party at the Palace (video) Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Queen Elizabeth en Paddington
Tegen alle verwachtingen in was er tóch een rolletje weggelegd voor de Queen, samen met Paddington stal ze de show tijdens de openingsact van het jubileumconcert. Queen Elizabeth was zelf niet aanwezig bij het jubileumconcert, naar verluidt zou ze samen met prins Harry en Meghan Markle vanuit Windsor Castle gekeken hebben naar de show.

Bekijk het fragment van de Platinum Party at the Palace hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's