Video: Nederland rouwt om omgekomen Gino, speeltuintje bedolven onder bloemen

Video: Nederland rouwt om omgekomen Gino, speeltuintje bedolven onder bloemen

Heel het land is in rouw om de dood van Gino van der Straeten. Zaterdagmiddag werd door de politie bevestigd dat het in Geleen aangetroffen lichaam inderdaad van de 9-jarige jongen is. Bij het speelveldje in de Limburgse plaats waar hij voor het laatst werd gezien zijn talloze mensen samengekomen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Nederland</em> rouwt om <em>omgekomen Gino</em>, speeltuintje bedolven onder bloemen Heel het land is in rouw om de dood van Gino van der Straeten. Zaterdagmiddag werd door de politie bevestigd dat het in Geleen aangetroffen lichaam inderdaad van de 9-jarige jongen is. Bij het speelveldje in de Limburgse plaats waar hij voor het laatst werd gezien zijn talloze mensen samengekomen. Tekst gaat verder onder de video. Familie GinoZe leggen knuffels en bloemen neer en laten ballonnen op om Gino te eren. Geëmotioneerde mensen zoeken troost bij elkaar en vallen elkaar in de armen. De dood komt als een mokerslag aan. "Heel veel liefde en dank. Het is onbeschrijfelijk wat er hier gebeurt, ze kunnen hun dank niet in woorden uitdrukken", aldus de familie van Gino. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Amber Alert: Zus van vermiste Gino (9) uit Kerkrade: "Tot 5 uur 's nachts gezocht" Bekijk deze video » Ouders vermiste Gino bevinden zich in overlevingsfase: "Zijn helemaal gesloopt" Bekijk deze video » TERUGKIJKEN: Persconferentie rond vermissing Gino in Geleen Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Familie Gino
Ze leggen knuffels en bloemen neer en laten ballonnen op om Gino te eren. Geëmotioneerde mensen zoeken troost bij elkaar en vallen elkaar in de armen. De dood komt als een mokerslag aan. "Heel veel liefde en dank. Het is onbeschrijfelijk wat er hier gebeurt, ze kunnen hun dank niet in woorden uitdrukken", aldus de familie van Gino.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV