Elizabeth: The Unseen Queen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Elizabeth: The Unseen Queen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Elizabeth: The Unseen Queen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In juni was de bijzondere documentaire Elizabeth: The Unseen Queen al op televisie te zien, ter gelegenheid van het zeventigjarig jubileum van Queen Elizabeth II op de Britse troon. Vanavond is de documentaire opnieuw te zien op NPO 1, dit keer vanwege het overlijden de koningin. UniekElizabeth: The Unseen Queen werd speciaal gemaakt voor het jubileum van Queen Elizabeth op de Britse troon. De makers kregen toestemming om door vierhonderd privéfilms van de koningin te struinen en brachten zo haar jonge jaren in beeld. Vanaf de kinderwagen tot en met haar kroning. De grote verzameling privébeelden maakt deze documentaire uniek. BalmoralZo is een jonge Elizabeth te zien met haar zus prinses Margaret op landgoed Balmoral in Schotland. Ook zijn er beelden samen met haar ouders op een oorlogsschip in 1947. Die beelden zijn gemaakt door Elizabeth zelf, haar man prins Philip en haar eigen ouders. Bijzonder zijn dan ook de kleurenbeelden van haar vader, koning George VI die tot aan zijn dood in 1952 regeerde. Bekijk ook Bekijk de bloemenzee voor Queen Elizabeth met Prins William en Harry met hun vrouwen Bekijk deze video » Zien: Arjen Lubach choqueert met beelden van overleden Queen Elizabeth in De Avondshow Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In juni was de bijzondere documentaire Elizabeth: The Unseen Queen al op televisie te zien, ter gelegenheid van het zeventigjarig jubileum van Queen Elizabeth II op de Britse troon. Vanavond is de documentaire opnieuw te zien op NPO 1, dit keer vanwege het overlijden de koningin.

Uniek
Elizabeth: The Unseen Queen werd speciaal gemaakt voor het jubileum van Queen Elizabeth op de Britse troon. De makers kregen toestemming om door vierhonderd privéfilms van de koningin te struinen en brachten zo haar jonge jaren in beeld. Vanaf de kinderwagen tot en met haar kroning. De grote verzameling privébeelden maakt deze documentaire uniek.

Balmoral
Zo is een jonge Elizabeth te zien met haar zus prinses Margaret op landgoed Balmoral in Schotland. Ook zijn er beelden samen met haar ouders op een oorlogsschip in 1947. Die beelden zijn gemaakt door Elizabeth zelf, haar man prins Philip en haar eigen ouders. Bijzonder zijn dan ook de kleurenbeelden van haar vader, koning George VI die tot aan zijn dood in 1952 regeerde.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV