Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst ging vorige week zondag van start met een bezoekje van Eva Crutzen en Hans Klok. In aflevering 2 komt het potentieel meest interessante duo langs: Gordon en Anouk. KlusjesRaven van Dorst trekt zich wederom terug op het platteland en dat heeft nogal wat voeten in de aarde: poep scheppen, ploegen, zaaien, het land bewerken, beesten houden, groente en fruit telen, de boerderij opknappen, oogsten, melken; het hoort er allemaal bij. Elke aflevering schieten twee collega’s Raven te hulp bij deze leuke, soms vieze, klusjes. UitgesprokenTerwijl de gasten de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze de hemd van het lijf. Zoals gezegd kunnen we in deze aflevering een illuster duo verwachten: Gordon en Anouk. Beide artiesten zijn nogal uitgesproken, dus dat kan zomaar verbaal vuurwerk opleveren - zeker aangezien Raven ook niet op haar mondje gevallen is. :[broadcast:videos](ids:"457114,456947" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst ging vorige week zondag van start met een bezoekje van Eva Crutzen en Hans Klok. In aflevering 2 komt het potentieel meest interessante duo langs: Gordon en Anouk.

Klusjes
Raven van Dorst trekt zich wederom terug op het platteland en dat heeft nogal wat voeten in de aarde: poep scheppen, ploegen, zaaien, het land bewerken, beesten houden, groente en fruit telen, de boerderij opknappen, oogsten, melken; het hoort er allemaal bij. Elke aflevering schieten twee collega’s Raven te hulp bij deze leuke, soms vieze, klusjes.

Uitgesproken
Terwijl de gasten de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze de hemd van het lijf. Zoals gezegd kunnen we in deze aflevering een illuster duo verwachten: Gordon en Anouk. Beide artiesten zijn nogal uitgesproken, dus dat kan zomaar verbaal vuurwerk opleveren - zeker aangezien Raven ook niet op haar mondje gevallen is.

:[broadcast:videos](ids:"457114,456947" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV