Ik vertrek Even weg gemist? Jean Paul helpt mee op Italiaanse wijngaard

Ik vertrek Even weg gemist? Jean Paul helpt mee op Italiaanse wijngaard

De familie Geurts is op bezoek bij de familie Mensing in Italië. In de regio Umbrië organiseren Jean Paul en Rosalie Mensing activiteiten voor de gasten. Om in de Italiaanse sferen te blijven, gaat de familie Mensing samen met de familie Geurts druiven plukken in een meterslange wijngaard.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ik vertrek Even weg</em> gemist? <em>Jean Paul</em> helpt mee op Italiaanse wijngaard De familie Geurts is op bezoek bij de familie Mensing in Italië. In de regio Umbrië organiseren Jean Paul en Rosalie Mensing activiteiten voor de gasten. Om in de Italiaanse sferen te blijven, gaat de familie Mensing samen met de familie Geurts druiven plukken in een meterslange wijngaard. Tekst gaat verder onder de video. Problemen in ItaliëDe familie Mensing woont nog maar 1,5 jaar in Italië en is, ondanks dat ze al veel opgebouwd hebben, nog steeds zoekende. Ze lopen tegen regels aan waardoor ze steeds weer geremd worden in hun enthousiasme. Daarom is de hulp ingeschakeld van familie Geurts, yoch blijven ook zij tegen dat ene grote probleem aanlopen. Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ik vertrek Even weg gemist? Jean Paul helpt mee op Italiaanse wijngaard

Problemen in Italië
De familie Mensing woont nog maar 1,5 jaar in Italië en is, ondanks dat ze al veel opgebouwd hebben, nog steeds zoekende. Ze lopen tegen regels aan waardoor ze steeds weer geremd worden in hun enthousiasme. Daarom is de hulp ingeschakeld van familie Geurts, yoch blijven ook zij tegen dat ene grote probleem aanlopen.

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV