Domino Challenge gemist? Bouwteams maken reis door de tijd met dominostenen

Domino Challenge gemist? Bouwteams maken reis door de tijd met dominostenen

Domino Challenge gemist? Kijk vanaf 28 mei elke aflevering terug via Gids.tv.

Het thema waarin de kandidaten hun domino's moeten bouwen is: 'De tijdreis'. De kandidaten hebben al een aantal dagen de tijd gehad om een plan te bedenken en zijn met de meest creatieve ideeën gekomen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Domino Challenge</em> gemist? Bouwteams maken <em>reis door de tijd</em> met dominostenen Domino Challenge gemist? Kijk vanaf 28 mei elke aflevering terug via Gids.tv. Het thema waarin de kandidaten hun domino's moeten bouwen is: 'De tijdreis'. De kandidaten hebben al een aantal dagen de tijd gehad om een plan te bedenken en zijn met de meest creatieve ideeën gekomen. Tekst gaat verder onder de video. Reis door de tijdDe bouwteams kregen de beschikking over maar liefst twee miljoen dominostenen, waarmee ze oogverblindende - maar wankele - creaties maken. Aan de teams de taak om een reis door de tijd te maken met de beschikbare dominostenen. Bekijk het fragment van Domino Challenge hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Domino Challenge gemist? Bouwteams maken reis door de tijd met dominostenen

Reis door de tijd
De bouwteams kregen de beschikking over maar liefst twee miljoen dominostenen, waarmee ze oogverblindende - maar wankele - creaties maken. Aan de teams de taak om een reis door de tijd te maken met de beschikbare dominostenen.

Bekijk het fragment van Domino Challenge hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV