Video: Gerard Pique heeft Shakira bedrogen met moeder van Barcelona-college

Video: Gerard Pique heeft Shakira bedrogen met moeder van Barcelona-college

Video: <em>Gerard Pique</em> heeft <em>Shakira</em> bedrogen met moeder van <em>Barcelona-college</em> Zangeres Shakira en voetballer Gerard Piqué zijn officieel uit elkaar. Dat bevestigde het management van de Colombiaanse artieste zaterdag aan de Spaanse website Huffpost. Eerder deden al geruchten de ronde dat de 35-jarige voetballer werd betrapt toen hij vreemdging met een andere vrouw. De vrouw in kwestie blijkt de moeder van teamgenoot Gavi te zijn. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Shakira dol op Nederland: "Ik hou van jullie" Bekijk deze video » Kijken: Shakira leek al langer uit elkaar te gaan met Gerard Pique (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zangeres Shakira en voetballer Gerard Piqué zijn officieel uit elkaar. Dat bevestigde het management van de Colombiaanse artieste zaterdag aan de Spaanse website Huffpost. Eerder deden al geruchten de ronde dat de 35-jarige voetballer werd betrapt toen hij vreemdging met een andere vrouw. De vrouw in kwestie blijkt de moeder van teamgenoot Gavi te zijn.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV