Zien: In dit sprookjesachtige kasteel gaan Maxime Meiland en Leroy trouwen

Zien: In dit sprookjesachtige kasteel gaan Maxime Meiland en Leroy trouwen

Zondag 5 juni 2022 om 13:28

Maxime Meiland en haar aanstaande man Leroy Molkenboer zijn druk in de weer met de voorbereidingen voor hun bruiloft, die aankomende zomer plaat gaat vinden. Hoewel het stel niet veel wil loslaten over de plannen, lijkt de trouwlocatie al wel bekend te zijn.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: In dit <em>sprookjesachtige kasteel</em> gaan <em>Maxime Meiland</em> en <em>Leroy</em> trouwen Maxime Meiland en haar aanstaande man Leroy Molkenboer zijn druk in de weer met de voorbereidingen voor hun bruiloft, die aankomende zomer plaat gaat vinden. Hoewel het stel niet veel wil loslaten over de plannen, lijkt de trouwlocatie al wel bekend te zijn. Tekst gaat verder onder de video. Trouwlocatie Maxime & LeroyDeze week deelde Maxime een foto van een gebouw dat lijkt op een locatie voor een bruiloft. Volgens gossipgoeroe Yvonne Coldeweijer gaat het om de locatie Kasteel Oud-Poelgeest. Het kasteel bevindt zich in Oegstgeest en wordt op de website omschreven als 'een sprookjesachtige omgeving omgeven door een groen park'. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chateau Bijstand gemist? Maxime ten huwelijk gevraagd door grote liefde Leroy Bekijk deze video » Video: Maxime Meiland en familie aan het shoppen voor een trouwjurk Bekijk deze video »
Entertainment :

Trouwlocatie Maxime & Leroy
Deze week deelde Maxime een foto van een gebouw dat lijkt op een locatie voor een bruiloft. Volgens gossipgoeroe Yvonne Coldeweijer gaat het om de locatie Kasteel Oud-Poelgeest. Het kasteel bevindt zich in Oegstgeest en wordt op de website omschreven als 'een sprookjesachtige omgeving omgeven door een groen park'.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's