Kijken: Dit is waarom Anouk geen zin meer heeft in The Voice en Ali B.

Kijken: Dit is waarom Anouk geen zin meer heeft in The Voice en Ali B.

Normaal gesproken horen we in Boerderij van Dorst al regelmatig bijzondere ontboezemingen, maar Anouk doet daar in de nieuwste aflevering nog eens een schepje bovenop: over The Voice of Holland en haar mede-coach.

Kijken: Dit is waarom <em>Anouk</em> geen zin meer heeft in <em>The Voice</em> en Ali B. Normaal gesproken horen we in Boerderij van Dorst al regelmatig bijzondere ontboezemingen, maar Anouk doet daar in de nieuwste aflevering nog eens een schepje bovenop: over The Voice of Holland en haar mede-coach. Ali B.Ironisch genoeg was het namelijk haar vriend Ali B. die haar bij het programma hield: "Ik vond het helemaal niet leuk. Ik vond het vooral leuk met Ali, hij is wel de reden dat ik ben gebleven. Ik vind het heel pijnlijk, maar het is het leven." Overigens staat Anouk haar deur nog wel een klein beetje open voor een terugkeer: "Alleen als er echt pleuris veel geld wordt geboden, sta ik er voor open. Ik kan mij niet voorstellen dat je dit voor de lol doet." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt deze en andere afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Advocaat Jeroen Rietbergen in zaak The Voice: "Hij wordt vals beschuldigd" (video) Bekijk deze video » Waylon wil niet dat The Voice stopt doordat vier mensen zich misdragen Bekijk deze video »
TV :
Kijken: Dit is waarom Anouk geen zin meer heeft in The Voice en Ali B.

Ali B.
Ironisch genoeg was het namelijk haar vriend Ali B. die haar bij het programma hield: "Ik vond het helemaal niet leuk. Ik vond het vooral leuk met Ali, hij is wel de reden dat ik ben gebleven. Ik vind het heel pijnlijk, maar het is het leven."

Overigens staat Anouk haar deur nog wel een klein beetje open voor een terugkeer: "Alleen als er echt pleuris veel geld wordt geboden, sta ik er voor open. Ik kan mij niet voorstellen dat je dit voor de lol doet."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt deze en andere afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's