LIVE: Zoekactie naar vermiste personen in neergestorte vliegtuig Rotterdam

LIVE: Zoekactie naar vermiste personen in neergestorte vliegtuig Rotterdam

LIVE: <em>Zoekactie</em> naar vermiste personen in neergestorte vliegtuig <em>Rotterdam</em> Kijk hierboven LIVE naar de zoekactie naar de vermiste personen via de webcam van Port of Rotterdam. In de nacht kunnen de beelden (uiteraard) wat onscherp zijn. In het Calandkanaal nabij de Nieuwe Waterweg in Rotterdam is zondagmiddag een vliegtuig neergestort. Een aantal personen zijn daarbij vermist. Hulpdiensten zijn zondagavond massaal uitgerukt toen de Rotterdamse havendienst rond zeven uur op de brokstukken stuitte van een vliegtuig. Ook in de nacht wordt massaal doorgezocht. Bekijk de webcambeelden van Port of Rotterdam hierboven. Kijken: Vliegtuigje te water bij Calandkanaal Rotterdam (video) Bekijk deze video » LIVE: Zoekactie naar vermiste personen in neergestorte vliegtuig Rotterdam Bekijk deze video »
Live :
LIVE: Zoekactie naar vermiste personen in neergestorte vliegtuig Rotterdam

Kijk hierboven LIVE naar de zoekactie naar de vermiste personen via de webcam van Port of Rotterdam. In de nacht kunnen de beelden (uiteraard) wat onscherp zijn.

In het Calandkanaal nabij de Nieuwe Waterweg in Rotterdam is zondagmiddag een vliegtuig neergestort. Een aantal personen zijn daarbij vermist. Hulpdiensten zijn zondagavond massaal uitgerukt toen de Rotterdamse havendienst rond zeven uur op de brokstukken stuitte van een vliegtuig. Ook in de nacht wordt massaal doorgezocht.

Bekijk de webcambeelden van Port of Rotterdam hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LIVE: Zoekactie naar vermiste personen in neergestorte vliegtuig Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV